Köszöntelek az
Angyal Műhelyben

Vértes Enikő vagyok, és szeretnélek a felhők közé invitálni, ahonnan az otthonodba vihetsz egy kis mennyországot.

Rólam

Szülésznőből virágkötő

Egy kárpátaljai kis faluban születtem, ahol nem tudtam teret engedni a kreativitásomnak. Kislányként sokszor átmentem az utcánkban élő virágkötőhöz és néztem, hogyan dolgozik. Időnként megengedte, hogy a szalagokból masnit kössek, és akkortájt fogalmazódott meg bennem, hogy én is virágokkal szeretnék foglalkozni, dekorálni. Ám ahogy cseperedtem, ez a gyermekded tervem kicsit háttérbe szorult és az egészségügyi pálya felé vettem az irányt.

Est. 2019

A történetünk

Az évek teltével egyre több lehetőség adódott számomra arra, hogy kiéljem a kreativitásomat, és az elsőszámú hobbim lett az ünnepi, születésnapi, eljegyezési és esküvői dekorációk készítése.

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ennek hatására döntöttem úgy: szeretném mások életébe is becsempészni azt a fajta hangulatot, amit egy gyönyörű asztaldísz, kopogtató vagy esküvői dekor adhat.

Ezzel a gondolattal vezérelve végeztem el a viragkötő- és virágkereskedő-képzést 2020 nyarán.

A tanfolyamok itt nem értek véget, rövid idővel az előző képesítés megszerzése után a Dekorellátó központban az esküvői dekoratőr szakmát is elvégeztem, ami által menyegzői dekorációk készítését is vállalom.

Legfontosabb célom, hogy a Nagy Napon a pár és a vendégek is gyönyörű környezetben, a felhők között érezzék magukat.

Terveim között szerepel a szintén Angyal Műhely nevű workshop megnyitása, ahol mindenki kedvére alkothat és készíthet szebbnél szebb dolgokat; akár adventi koszorút, kopogtatót, őszi vagy tavaszi asztali dekorációt.
A jövőről

Workshopok és virágüzlet

Az említett kuckó egy virágboltnak is helyet adna, ahol élő virágoktól kezdve a legkülönfélébb dekorációs figurákon és kellékeken át mindent be lehetne szerezni, ami szükséges lehet az olyan kreatívkodni vágyók számára, akiknek fontosak a szép részletek a környezetükben.
Alapvető értékeink

A dekorációk készítése során mindig szem előtt és alapvetőnek tartjuk az alábbi dolgokat.

Prémium alapanyagok

Termékeinket a legjobb minőségű alapanyagokbból készítjük.

Egyedi ízlés

Munkáink jellegzetesek, mégis mindig különbözőek.

Vásárlói elégedettség

Legfontosabb szempontunk, hogy vásárláóink maximálisan boldogak legyen vásárolt termékeikkel.