Barion Pixel

Hurrá! Elindult a webshopunk

Körülbelül egy éve született meg bennünk a gondolat, hogy vállalkozásunkat fel szeretnénk tenni az internet térképére és webshopot szeretnénk készíttetni hozzá. Terveinket nem hátráltatta, sőt valamilyen módon talán erősítette is a koronavírus okozta pandémia, hiszen ez évben megtanulhattuk: sosem tudhatjuk, mikor alakulnak úgy a dolgok, hogy nem hagyhatjuk el otthonainkat. Hogy ilyen helyzetben se szenvedjenek hiányt a szép dekorációkat kedvelők, rajtunk keresztül nemcsak megrendelni tudják a gyönyörűbbnél gyönyörűbb kiegészítőket, de velünk együtt el is készíthetik azokat, hiszen DIY bejegyzéseink és megvásárolható Angyal Ládikáink segítségével a karantén és a boltzárak ellenére is meséssé varázsolhatjuk otthonainkat az érkező ünnepekre.

Számunkra őszintén fontos vásárlóink elégedettsége, ezért minden termékünk prémium minőségű alapanyagból, gondos odafigyeléssel és kifinomult ízléssel, nagy precizitással készül, legyen szó húsvéti, karácsonyi vagy esküvői dekorációról. Szeretnénk, ha vásárlóink már a megrendelés átvételekor azt éreznék, valami különlegeset tartanak a kezükben, ezért különös figyelmet szentelünk a csomagolásra is: termékeinket luxust idéző, mégis környezetbarát borításba öltöztetjük.

Jelenleg referenciamunkáink bővítésén dolgozunk, ezért minden esküvői dekorációra kedvezményt kínálunk!

Tapasztalatból tudjuk, egy esküvő megszervezésénél ezer dologra kell odafigyelni, és hogy a lehető legtöbb terhet levegyük ügyfeleink válláról, dekorkészítés mellett vállaljuk meghívók, ültetőkártyák, étel- és itallapok elkészítését is!

Nem titkolt tervünk, hogy a jövőben szeretnénk egy virág- és dekorüzletet is nyitni, amely workshopoknak is helyet adna, így a kézművességre nyitott érdeklődők elkészíthetnék többek között saját kopogtatóikat, adventi koszorúikat is. Mi lehetne idillibb egy jó hangulatú, teázós, pezsgőzős délutáni programnál, melyre akár barátaidat is magaddal hozhatod?