Barion Pixel

Fizetés, szállítás

Fizetési módok

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, válassza a „Készpénzben átvételkor” fizetési módot. Az utánvétnek nincs pluszköltsége. Utánvétes fizetés csak abban az esetben választható, amennyiben a csomagot személyesen veszi át. Utánvétkor kizárólag készpénzes fizetésre van mód.

Internetes Barion fizetés

Megrendelése ellenértékét ingyenesen és gyorsan kiegyenlítheti a Barion Payment Zrt. rendszerén keresztül. A fizetés regisztrációt nem igényel. Megrendelése véglegesítését követően a rendszer automatikusan átirányítja Önt a Barion védett weboldalára, ahol a bankkártyaadatai megadásával tudja rendelését kifizetni. Sikeres fizetés esetén a Barion weboldala automatikusan visszairányítja Önt az Angyal Műhely weboldalára.

A fizetési mód teljesen biztonságos, bankkártyája adataihoz az Angyal Műhely nem fér hozzá, csupán arról értesülünk, hogy bankkártyás fizetése a Barionon keresztül sikeres volt. A fizetési mód a vásárló számára teljesen díjmentes.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információk: https://www.barion.com/hu/

Szállítási módok

Személyes átvétel

Személyes átvételre 15:00 és 20:00 között van lehetőség Budapesten a Keleti pályaudvarnál. Mivel nem minden esetben tartózkodunk a helyszínen, mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges!

FoxPost

A FoxPost egy új, egyszerű csomatátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban, forgalmasabb helyeken érhető el. A FoxPost átvételi díj 999 Ft. Amennyiben FoxPost-automatába kéri rendelését, nincs lehetősége utánvétes vagy készpénzes fizetésre. Bővebb információ a FoxPost honlapján.

MPL Postai kiszállítás

A honlapunkon rendelt termékeket a Magyar Posta a feladást követő 5 munkanapon belül kézbesíti. Postai feladás hetente egyszer, hétfőn történik. A postai szállítás díja 1 490 Ft. Amennyiben nem tartózkodik a megadott szállítási címen a kézbesítés időpontjában, a postás értesítést hagyd a csomagról, amit az értesítőn megjelölt postahivatalban tud átvenni.

Általános rendelkezések

A megrendelés leadását követően a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelést készlethiány vagy egyéb oko miatt nem tudjuk 5-10 munkanapon belül teljesíteni, tájékoztatjuk a Megrendelőt.

A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben él a visszamondási jogával, a mindenkori szállítási költség az Ő terhét képzi.

Amennyiben a Megrendelő a csomag átvétele után szereten a csomag tartalmát illetően panasszal élni, az étvételt követő 3 munkanapon belül megteheti írásban az info@angyal-muhely.hu címen.